van der Leeuw Stichting

Excursie: Leven met Aandacht

Terug naar overzicht
Geplaatst op20 dec 2016

Op zaterdag 4 februari ontmoeten kunstenaars Jan Pieter Gootjes en Anjet van Linge u graag bij de bijzondere tentoonstelling Leven met Aandacht in het Stedelijk Museum Zwolle. De tentoonstelling verkent via onder andere kunst, architectuur, muziek en gesprek wat het betekent om goed te leven, te leven met aandacht.

Na een koffie en een korte introductie in het museumcafé bezoekt u de tentoonstelling voor een eerste indruk. Vervolgens vertellen de kunstenaars allebei iets over hun werk en begeleiden zij een gesprek over wat de tentoonstelling bij ieder van ons aanraakt. Daarna is er ruimte om de tentoonstelling verder op eigen gelegenheid te bekijken.

De ontmoeting duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur en wordt georganiseerd door Jan Pieter Gootjes, Anjet van Linge en de Van der Leeuwstichting. Deelname is gratis, entree van het museum is voor eigen rekening (gratis met museumjaarkaart). Voor koffie en thee wordt gezorgd. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier . Het museum bevindt zich aan de Melkmarkt 41 te Zwolle - een klein kwartiertje lopen vanaf het station.

Aanmelden graag via vanderleeuwstichting@gmail.com of direct bij de kunstenaars Jan Pieter Gootjes (ateliergootjes@hotmail.com) of Anjet van Linge (zij@anjetvanlinge.nl).