van der Leeuw Stichting

Contact

De Van der Leeuwstichting heeft geen kantoor en is dan ook niet telefonisch te bereiken op een centraal nummer. Vragen, tips, of opmerkingen voor de Van der Leeuwstichting bij voorkeur per mail aan vanderleeuwstichting@gmail.com 

Je kunt de Van der Leeuwstichting ook volgen op facebook en twitter

 

PRIVACY STATEMENT

De Van der Leeuw Stichting heeft uw privacy hoog in het vaandel. We voldoen aan de Europese wetgeving op dit gebied, waarover we u ook willen informeren.

  • Nieuwsbrief: Als u zich aanmeldt/ heeft aangemeld via onze website, gebruiken we uw emailadres louter voor het versturen van de twee-maandelijkse nieuwsbrief. We delen uw emailadres niet met derden en u kunt zich op ieder moment afmelden. We maken gebruik van de emaildienst Mailchimp, die geheel is afgestemd op de Europese wetgeving, om onze nieuwsbrief te versturen en de ledenlijst te beheren.
  • Donateurs: U ontvangt jaarlijks in het eerste kwartaal en twee kwartaal een bericht met de vraag om uw jaarlijkse donatie over te maken. Uw persoonlijk adres- en rekeninggegevens worden op een versleutelde schijf bewaard en alleen bewerkt na de jaarlijkse donatie of als u wijzigingen doorgeeft. Deze schijf is slechts ter inzage voor de coördinator en de penningmeester van de stichting. U kunt zich ten alle tijde afmelden als donateur. Na afmelding worden uw gegevens na de wettelijk verplichte bewaartermijn vernietigd.
  • Links: Regelmatig linken wij op onze website of sociale media naar externe website. Wij staan niet in voor de privacybescherming op deze websites.
  • Gegevens: U hebt recht om de gegevens die wij over u bewaren bij ons op te vragen. Dit kan per email. Over het algemeen, zullen wij de gegevens naar u terugkoppelen binnen de wettelijk verplichte 4 weken.