van der Leeuw Stichting

Van passie naar praktijk: workshop crowdfunding

Crowdfunding, is naast een alternatieve inkomensbron, een interessante manier om je klantenkring uit te bouwen.  In samenwerking met Geloof in je project, geeft Anne Stael twee workshops crowdfunding.De eerste workshop is een kennismaking met crowdfunding, en geschikt voor 'beginners'. Anne Stael laat enkele voorbeelden van crowdfunding zien en geeft tips voor een geslaagde campagne.  De 2e workshop is boeiend voor wie meer wil weten over de uitvoering van een crowdfundingcampage en is met name interessant voor mensen die met een projectplan rondlopen. In deze 2e workshop wordt ingegaan op twee projecten en wordt samen met Anne Stael gekeken hoe je het beste een campagne kan opzetten. De workshops kunnen los van elkaar gevolgd worden. 

Anne Stael houdt zich bezig met de combinatie van zingeving en zakelijkheid en is ervaren in het geven van workshops over crowdfunding. 

Deze workshops worden gegeven in samenwerking met Geloof in je project, een nieuw crowdfundingplatform voor zinvolle projecten. Op Geloofinjeproject staan crowdfundingacties die zijn geïnspireerd vanuit geloof, religie, spiritualiteit of zingeving, in haar breedst mogelijke vorm. Het platform wil op deze manier ruimte bieden aan alle organisaties en projecten die zijn opgestart vanuit religie of zingeving om op professionele manier een crowdfundingactie te starten om geld en draagvlak te werven voor hun project.

Smeken om verbeelding

Op 29 november 2014 organiseert de Van der Leeuwstichting Smeken om verbeelding, een middag vol workshops, interviews, lezingen en installaties rond kunst en religie. Met deze dag wordt ook het 60-jarig bestaan van de stichting gevierd: 60 jaar waarin steeds weer 'gesmeekt' is om ruimte voor kunst in het religieuze domein en vice versa. Smeken om verbeelding vindt plaats in De Nieuwe Liefde te Amsterdam en biedt een afwisselend programma waaruit iedere bezoeker zijn eigen keuze kan maken. Kaarten kosten 15,00 euro en zijn te reserveren via vanderleeuwstichting@gmail.com

Bekijk het complete programma>

Anne Stael